ویتامین موجود در فراورده های لبنی و گوشت مرغ و ماهی از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند

ویتامین موجود در فراورده های لبنی و گوشت مرغ و ماهی از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند
 

ویتامین موجود در فراورده های لبنی و گوشت مرغ و ماهی از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند

گروهی از پژوهشگران موسسه شیکاگو دریافتندنیاسین _ ویتامین ب3 _ سبب کاهش کندی ذهن در سنین بالا می شود و از آلزایمر جلوگیری می کند.براساس گزارش پایگاه اینترنتی بی بی سی این ویتامین در فراورده های لبنی، گوشت مرغ ، ماهی ، بوقلمون، گردو و فندق و تخم مرغ یافت می شود. این تحقیق از سال 1993 تا 2002 بر روی 4000 سالمند 65 سال به بالا صورت گرفته است. نتایج این پژوهش به تازگی در مجله Neurosurgery & Psychiatry به چاپ رسیده است.