دریافت قیمتها در تلگرام

سروش

فائو یا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد

بورس جهانی شیکاگو

بورس جهانی شیکاگو

پروماک

مرغک

آویژدانه

سبوس برنج شما

فید ماشین

طیوران ابزار

افرند توسکا

سیانس

بیکداچمن

دانلود آهنگ

 چند نکته علمی
 

چند نکته علمی

 

رابطه اشعه فرابنفش و جوجه‌ درآوری

   این تحقیق در اسلواکی در زمینه اثرات تابش اشعه فرابنفش (UV) در رشد و نمو جنین جوجه‌ها صورت گرفته است. جوجه‌ها به 6 گروه تقسیم شدند. گروه اول در تاریکی هچ شدند و 5 گروه دیگر به ترتیب هر کدام 1، 2، 3، 4 و 5 ساعت در روز اشعه فرابنفش دریافت کردند.

مزایای چندی درگروه‌های دریافت‌کننده 1 یا 2 ساعت تابش اشعه فرابنفش ملاحظه شد و اثرات منفی نیزدر سه گروه دیگر دریافت کننده اشعه فرابنفش دیده شد.

 نتیجه‌گیری که تابش اشعه فرابنفش برای مدت زمان کوتاه اثرات سودمندی در افزایش رشد و نمو جنین و وزن جوجه درآوری دارد، در حالی که وقتی در معرض اشعه UV برای مدت طولانی قرار می‌گیرند، اثرات منفی برجای می‌گذارند، که عمدتا به صورت افزایش مرگ ومیر جنینی نمود می‌یابد.

 

 

Reference:

Enriroment Health and science poultry , 2005, Nol.39, pp:2333-2339.

 

کاهش باکتری‌ها

 یک مقاله انگلیسی گزارش کرد که استفاده از آب گرم جهت کاهش تعداد باکتریهای موجود در لاشه طیور موثر می‌باشد. استفاده از آب گرم 0c 70 به مدت 30 ثانیه به طور چشمگیری سبب کاهش تعداد باکتری‌ها گردید ولی پوست جوجه‌ها در حین به سیخ کشیدن دچار پارگی گردید.

استفاده از آب گرم 0c 70 به مدت 40 ثانیه تاثیر زیان‌آوری بر روی پوست جوجه‌ها نداشت ولی به طور بارز جمعیت آنتروباکتریاسه و کمپیلوباکتریای لاشه‌ها در طی مدت 8 روز که تحت شرایط سرمایی ذخیره و انبار می‌شدند، کاهش یافت.

 

Reference:

Journal of food Enginer , 2005, Vol.62,pp:29-36.

سالمونلا در بستر

 این مطالعه اثرات رطوبت (آب موجود) بستر و مدفوع جوجه‌ها را در بقای سالمونلا انتریتیدیس ارزیابی کرد. مشخص گردید که در صورت خشک بودن بستر و مدفوع، تعداد سالمونلا کاهش می‌یابد.

 

Reference:

International Poultry production , 2005, Vol.13, No.5, p:29.

چرخش تخم مرغهای در حال تفریخ

 تحقیقی توسط محققین آمریکایی و ترکیه‌ای در زمینه اثرات چرخش تخم‌مرغها بر رشد و نمو جنینی در طی انکوباسیون انجام گردید.

 آنها دریافتند که حیاتی‌ترین زمان جهت چرخش تخم‌مرغهای در حال تفریخ متعلق به جوجه‌های گوشتی تجاری در طی انکوباسیون بین روزهای 0 تا7 می‌باشد و دومین مرحله حیاتی مهم، دو روز نخست دوره انکوباسیون بود.

 

Reference:

British poulty Science , 2005, Vol.45, pp: 631-637.

آفلاتوکسین و سالمونلا

 مطالعه‌ای در بنگلادش در زمینه اثرات مسمومیت با آفلاتوکسین و عفونت سالمونلا پلوروم در جوجه‌ها انجام گردید. مسمومیت با آفلاتوکسین به طور بارز تولید تخم مرغ را پایین آورد و هنگامی که هر دو عامل بیماری‌زا وجود داشتند، مرگ و میر جوجه‌ها به شدت افزایش یافت.

 

Reference:

International poltry prodnction , 2005, Vol.B, No.5 , p: 27.

رشد سریع پرها

  مطالعه یک تیم آمریکایی جهت ارزیابی میزان رشد پرها در جوجه‌های گوشتی نرکه با میزانهای مختلف پروتئین خام ولیزین موجود در جیره تغذیه شدند، صورت گرفت.

   آنها دریافتند که رشد پرها بیشتر تحت تاثیر پروتئین خام جیره می‌باشد تا میزان لیزین موجود در جیره.

 

Reference:

Poultry Science, 2005, Vol.83, pp: 1713-1717.

 

 

غیرفعال سازی به کمک حرارت

   یک مطالعه و تحقیق آمریکایی مشخص کرد که ویروس‌های بیماریزای آنفولانزای مرغی و نیوکاسل تحت شرایط سخت می‌توانند در تخم مرغهای تولید شده غیرفعال شوند.

   آنها نشان دادند که ویروس‌های بیماریزای آنفولانزای مرغی و نیوکاسل در تمامی تخم مرغهای تولید شده که در معرض یک برنامه موفق و استاندارد پاستوریزاسیون قرار گرفتند، غیرفعال شدند.

 

Reference:

Avian pathology , 2005, Vol.33, pp: 512-518.

 

 

منبع : نشریه دنیای کشت و صنعت